Mișcarea Populară Constanța îi face plângere penală prefectului Eugen Bola

338
1
Mișcarea Populară Constanța îi face plângere penală prefectului Eugen Bola - miscareapopulara-1380115794.jpg

Articole de la același autor

Partidul Mișcarea Populară, filiala Constanța a organizat, astăzi, o conferință de presă susținută de președintele PMP Constanța, Claudiu Iorga Palaz, vicepreședinții Liviu Merdinian și Secil Cantaragiu, precum și secretarul executiv Petrișor Cruceanu. 

Temele conferinței au vizat proasta gestionare a situației privind oprirea circulației pe podul Canalul Dunărea-Marea Neagră de la Agigea, problema câinilor fără stăpâni și probleme legate de învățământul superior constănțean.

Printre altele, Palaz a spus că Partidul Mișcarea Populară Constanța le va face plângeri penale prefectului Eugen Bola, consilierului directorului CNADNR București, Cristian Andrei, dar și directorului instituției, Narcis Ștefan Neaga pentru neglijență în serviciu. Tot legat de acest subiect, Petrișor Cruceanu a spus că ar exista o modalitate de reparare a podului și fără ca acesta să fie închis. El a precizat că, cel mai bine, ar fi ca să existe niște piloni provizorii de pe fundul canalului care să susțină tablierul podului.

Pe de altă parte, reprezentanții PMP Constanța au spus că sunt de acord cu legea privind eutanasierea câinilor fără stăpâni dacă aceștia nu sunt adoptați. Mai mult, ei au propus și o serie de obligații care îi privesc, în mod special, pe cei care adoptă câini, dar și pe aleșii locali care ar trebui să dea o hotărâre în acest sens.

În ceea ce privește recentul scandal din mediul universitar care a dus la arestarea rectorului Dănuț Tiberius Epure, Palaz a spus că vor cere ca, pe viitor, alegerea rectorului universităților să se facă prin concurs și nu în urma unui proces de votare în interiorul mediului universitar care poate duce, printre altele, la săvârșirea unor acte de corupție.

Comentează știrea

ins
9 mai 2014
:-)

Asa asa luati nu-i lasti doar aveti un mentor bun care intareste lozinca INRAESTE SI DEZBINA din pacate nu cred sa mai mearga....ha ha ha

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1504 secunde