Mișcarea Populară va fi înregistrată azi ca partid politic

134
1
Mișcarea Populară va fi înregistrată azi ca partid politic - eugen-1374562265.jpg

Articole de la același autor

Mișcarea Populară va fi înregistrată, astăzi, ca partid politic, urmând să fie condusă până la primul Congres de către deputatul Eugen Tomac. "Marți depunem actele pentru înregistrarea partidului. Până la organizarea Congresului, voi coordona activitatea", a declarat luni, pentru Agerpres, Eugen Tomac. 




Tomac și-a înaintat vinerea trecută în scris demisia din Partidul Democrat Liberal (PDL, în Opoziție), document în cuprinsul căruia a mulțumit colegilor și conducerii formațiunii pentru colaborarea avută. 


Partidul Mișcarea Populară (PMP) ar urma să promoveze și să susțină 15 obiective principale în plan politic, economic, social și administrativ, proiecte anunțate la finele lunii mai de Fundația Mișcarea Populară. 


La 26 mai, FMP anunța printr-un comunicat de presă că în urma consultărilor publice avute cu aderenții Fundației s-au conturat 15 obiective principale pe care la va susține Partidul Mișcarea Populară (PMP). 


PMP urmează să susțină în plan politic consolidarea parcursului de integrare europeană și euroatlantică a României, fixarea prin Constituție a numărului de parlamentari la maxim 300 și a unei singure camere parlamentare, introducerea votului prin corespondență pentru toți alegătorii.


Comentează știrea

Liviu
23 iulie 2013
Dupa inregistrare,trageti apa!

E bine totusi ca se anunta,sa stim si noi de cine sa ne ferim. Cu atatea pe cap intr-o tara distrusa si de membrii noului partid,fosti membrii ai bandelor de derbedei basisti,e bine sa fii lucid si sa eviti sa ai legaturi cu tot felul de sarlatani. Talharii obisnuiti fac anumite victime,talharii din politica fac o tara intreaga sa sufere !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5919 secunde