Traian Băsescu:

"Mișcarea Populară va avea candidați în toate localitățile"

268
2

Articole de la același autor

Președintele Mișcării Populare (MP), Traian Băsescu, a declarat, ieri, că formațiunea pe care o conduce va avea candidați la alegerile locale în toate localitățile și se va poziționa în campania electorală ca principal adversar al PSD și al alianței PSD-UNPR-ALDE.

"Principalul subiect al Consiliului nostru a fost legat tot de alegeri. Ne apropiem de situația în care vom avea candidați în toate localitățile, atât pentru funcțiile de primari, cât și pentru consilii, fie că sunt consilii comunale, orășenești, municipale, consilii județene. Ne propunem să fim principalul adversar al PSD, pentru că nu ni se pare că USL s-ar fi desființat. Ei sunt tot acolo, au toate combinațiile, au toate aranjamentele între ei și se și ceartă controlat atunci când se ceartă. Deci, din punctul nostru de vedere, ne considerăm principalul adversar al PSD și al alianței PSD-UNPR-ALDE", a precizat Traian Băsescu. 

Comentează știrea

constantean
17 februarie 2016
alegeri la romani

Foarte greu..basistii trebuie sa se decida. Ori cu marele guru bashit sau cu bashiti din gruparea santa klaus...grea alegere...ori cum amandoua sant foarte rele pt poporul roman.

constantean
17 februarie 2016
pmp

Pmp este partidul perfect pt un poporde betivi si curve la fel si conducatori(pmpisti).trebuie sa fi "bolnav rau sa ai creeierul spalat" ca sa susti asa un partid ca asta care afacut atata rau poporului asta

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1344 secunde