Modificările aduse legii electorale sunt de natură tehnică

49
Modificările aduse legii electorale sunt de natură tehnică - modificarileaduse-1391776750.jpg

Articole de la același autor

Modificările aduse legii electorale prin ordonanță de urgență sunt de natură tehnică și nu schimbă sistemul de vot, a precizat premierul Victor Ponta, președintele PSD.


Liderul social-democraților a subliniat că nu se pune problema ca românii aflați în afara granițelor țării să nu își poată exercita dreptul la vot, în urma modificărilor operate în corpul legii. 


"Sunt schimbări doar tehnice pe care le-a acceptat toată lumea și absolut toată lumea le știe. Nu schimbă nici sistemul de vot, absolut nimic. Am văzut prostia aia - că interzicem votul celor din străinătate. Nici vorbă de așa ceva. Scrie foarte clar: că se pot înregistra dinainte sau că pot să vină în ziua votului și să voteze pe liste suplimentare", a explicat Ponta, citat de Agerpres. 


El a adăugat că modificarea legii electorale prin ordonanță de urgență a fost justificată de necesitatea stabilirii cadrului legal pentru organizarea alegerilor europarlamentare într-un interval de timp scurt. Ponta a mai spus că procedura legislativă de modificare a legii electorale printr-un proiect de lege ar fi durat mai mult, ori "nu era timp". 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Octombrie 2013
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului  supărat
Pagina a fost generata in 0.4824 secunde