Moga și Matei au dus 40 de elevi din Năvodari în vizită la Parlament

418
Moga și Matei au dus  40 de elevi din Năvodari  în vizită la Parlament - copiiparlament1-1308241997.jpg

Articole de la același autor

Un grup format din 40 de elevi și cinci cadre didactice din orașul Năvodari au vizitat, miercuri, Parlamentul României. Inițiativa aparține senatorului PSD de Constanța, Nicolae Moga, și primarului orașului Năvodari, Nicolae Matei, care s-a implicat prin decontarea mesei de prânz a tuturor participanților.

Grupul a vizitat în primă instanță partea de Senat a clădirii Parlamentului, respectiv Salonul Alb și, ulterior, Sala "Constantin Stere" și holul din fața Cabinetului președintelui Senatului.

"Apreciez astfel de inițiative și îi încurajez pe tineri să se implice în acțiuni politice. În acest mod, putem schimba clasa politică. De asemenea, trebuie să vă spun că sunt alături și susțin orice inițiativă care aduce beneficii dezvol-tării educative a copiilor", declară primarul Nicolae Matei.

La fel de încântat de reușita acțiunii s-a arătat și senatorul Nicolae Moga, care le-a vorbit tinerilor despre importanța Parlamentului, a activității desfășurate aici și necesitatea promovării tinerilor în politică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2683 secunde