Monica Macovei își lansează partidul politic pe 1 martie

176
1
Monica Macovei  își lansează partidul politic pe 1 martie - monicamacoveiisilanseaza-1424444781.jpg

Articole de la același autor

Europarlamentarul Monica Macovei și-a lansat, pe data de 11 ianuarie 2015, Asociația "M10", pe care a înființat-o cu persoanele care au lucrat alături de ea în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Așa cum a promis, următorul pas este să înființeze un nou partid politic, pe care îl va lansa pe data de 1 martie, în București.

Monica Macovei a anunțat, pe pagina sa de Facebook, lansarea noului partid politic, cel cu care va intra în cursa alegerilor locale și parlamentare de anul viitor. Europarlamentarul îi invită pe simpatizanții și membrii Asociației "M10", pe data de 1 martie, la sala "Grigore Preoteasa" a Casei de Cultură a Studenților din București, unde va avea loc lansarea noii formațiuni politice.

"Vom face un pas mai departe, așa cum am promis la finalul campaniei prezidențiale din 2014: nașterea unui al treilea pol politic în România, fără baroni, fără finanțări murdare. Suntem o forță uriașă de schimbare, pentru că noi credem în mod autentic în libertate, dreptate și schimbare", a scris pe Facebook Monica Macovei. 

Comentează știrea

DODO
21 februarie 2015
vise

Inca un avorton politic , pacat ! proasta nu este si ceea ce spune , spune bine dar nu are ,,carisma,,Ar fi dat rezultate bune alaturi de PNL ( ca sustinere ) asa, singura, va sfirsi in haznaua cu ironii.

Articole pe aceeași temă

Duminică, 16 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Monica Macovei a votat la Londra
Duminică, 02 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Pentru ce a votat Monica Macovei
Pagina a fost generata in 0.4838 secunde