MRU: "Băsescu se apropie periculos de mult de limita instigării la comiterea de infracțiune"

106
1
MRU:
Fostul șef al SIE Mihai Răzvan Ungureanu declară că președintele Traian Băsescu deja trece dincolo de limita exagerării politice și a discursului politic și se apropie periculos de mult de limita instigării la comiterea de infracțiune cu tema candidatului ofițer acoperit.
Ungureanu a fost întrebat la RFI despre intenția președintelui Traian Băsescu de a divulga numele celui despre care susține că ar fi actual sau fost ofițer acoperit și candidat la alegerile prezidențiale. "Președintele deja trece dincolo de limita exagerării politice și a discursului politic și se apropie periculos de mult de limita instigării la comiterea de infracțiune. În cazul în care are documente și documentele sunt dovezi peremptorii, opozabile în justiție și crede că pe seama lor pot fi încălcate articolele legii 182/2002 privind protecția informațiilor clasificate, atunci s-o facă, dar o face pe riscul domniei sale. Este cetățean al României și trebuie să se supună tuturor legilor, așa cum ne supunem cu toții", a susținut Ungureanu.




Comentează știrea

gratiela
25 septembrie 2014
locuri de munca

Munca de calitate (operator online) si bine platita: 300 de dolari lunar! Vedeti acest job si convingeti-va de seriozitatea noastra! Aici puteti avea viitorul asigurat! Garantat! Acum este cel mai potrivit moment sa incepeti! Cereti urgent detalii la email …[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2957 secunde