MRU vrea să candideze la alegerile parlamentare din toamnă

274
MRU vrea să candideze la alegerile parlamentare din toamnă - 221410mihairazvanungureanu-1340199243.jpg

Articole de la același autor

Fostul prim-ministrul Mihai Răzvan Ungureanu intenționează să candideze pentru un post de parlamentar la alegerile parlamentare care se vor desfășura la finele acestui ani, informează Hotnews.

Ungureanu și-ar dori să candideze într-un colegiu din Iași, orașul în care s-a născut. Fostul premier dorește să candideze sub sigla unei alianțe electorale, care ar putea include și PDL-ul. Ungureanu nu dorește să înființeze un nou partid politic dat fiind timpul scurt care a rămas până la alegerile legislative.

"Obiectivul nostru real și direct este de a coagula pe seama unei platforme comune tot ceea ce înseamnă forță politică aptă să reprezinte dreapta și acest electorat. Că e vorba de PDL, de alte partide mai mici astăzi, Inițiativa Civică, toate acestea trebuie să se regăsească pe o platformă unică aptă ca în toamnă să angajeze candidaturi și să intre în lupta electorală pentru reprezentare în Parlament. Inițiativa Civică este o parte a acestei Platforme în interiorul căreia ar trebui să se regăsească și partide și asociații civice cu scop politic cum este Inițiativa Civică. Deasupra tuturor este această Platformă", a explicat Ungureanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Iunie 2012
Stire din Politică-Administrație : Scrisoare deschisă pentru Mangalia
Pagina a fost generata in 1.6178 secunde