Municipiul Constanța se înfrățește cu Metropola Eskișehir

243
1
Municipiul Constanța se înfrățește cu Metropola Eskișehir - sedintaconsiliullocal2-1441815782.jpg

Articole de la același autor

Aleșii locali ai Municipiului Constanța au votat, ieri, în ca-drul ședinței Consiliului Local Municipal Constanța, un proiect de hotărâre ce vizează aprobarea deplasării în străinătate a unei delegații și cheltuielile aferente acestei călătorii. În urma votului, s-a stabilit că aleșii locali Vasile Roșu, Dede Perodin și Gabriel Candindatu vor pleca în Metropola Eskișehir din Turcia.

"Anul trecut s-a stabilit ca Municipiul Constanța să se înfrățească cu Metropola Eskișehir, din Turcia. Zilele trecute, UDTTMR a trimis o solicitare prin care eram informați că acolo are loc un important festival la care suntem și noi invitați, moment în care ar urma să și consfințim înfrățirea. Acesta este motivul pentru care trebuia să stabilim delegația, dar și să aprobăm plata cheltuielilor ocazionate de această deplasare, respectiv, diurna și biletele de transport", a declarat primarul interimar Decebal Făgădău. 

Comentează știrea

xtz
10 septembrie 2015
Fimi-ar scarba...

Tot cu tigani ne infratim, cu alte orase mai civilizate din europa nu ne putem infrati, nu suntem satuli de tigani, turci, manelisti....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5736 secunde