Municipiul Mangalia s-a înfrățit cu districtul Beylikduzu, din Istanbul

188
Municipiul Mangalia s-a înfrățit cu districtul Beylikduzu, din Istanbul - mangalia-1525884306.jpg

Articole de la același autor

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a efectuat, marți, o vizită la Istanbul pentru a semna un protocol de colaborare cu edilul districtului Beylikduzu, Ekrem Imamoglu.  În cadrul acestei înfrățiri, cele două municipalități vor inten-sifica parteneriatul în plan cultural, educațional și administrativ. 


"Unitățile de învăță-mânt din Mangalia efectuează, deja, schimburi de experiență cu instituții similare din Turcia, iar de acum înainte elevii noștri se vor putea deplasa inclusiv la Beylikduzu, un important district al Istanbulului", a declarat primarul Radu Cristian. 


El a mai spus că înfrățirea a fost posibilă în urma demersurilor oamenilor de afaceri turci din județul Constanța, dat fiind faptul că în Mangalia există o importantă comunitate musulmană. Pe durata vizitei, membrii delegației Municipiului Mangalia au vizitat Centrul Cultural Ataturk, iar cei doi edili au discutat despre atragerea investitorilor turci în zona de sud a județului Constanța, inclusiv în domeniul turistic. 


Beylikduzu este un district din Istanbul, având o populație de aproximativ 320.000 de locuitori și o deschidere de peste 14 km pe coasta Mării Marmara. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9344 secunde