Primăria Mangalia a dat startul curățeniei de primăvară. "Vom efectua plombări unde sunt gropi"

181
Primăria Mangalia  a dat startul curățeniei de primăvară.

Articole de la același autor

Administrația publică locală din Mangalia a demarat, recent, ample lucrări de igienizare a străzilor și spațiilor verzi din oraș și stațiunile din sudul litoralului. Astfel, se intervine asupra spațiilor verzi aflate pe arterele principale și pe cele din perimetrul blocurilor, precum și în parcuri și la intersecțiile din oraș. De altfel, reamenajarea peisagistică a spațiilor verzi de la nivelul orașului va fi derulată pe tot parcursul lunii, în toate cartierele Mangaliei.

Potrivit reprezentanților Primăriei Mangalia, lucrările de igienizare au cuprins toaletarea gardului viu de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, Șoseaua Constanței și strada Ion Creangă, degajarea solului de crengi și frunze uscate, precum și alte operațiuni specifice. Intervențiile au mai vizat toaletarea arborilor, dar și amenajarea spațiilor verzi din sensurile giratorii, prin plantare de flori și plante perene. În perioada imediat următoare, intervențiile pe domeniul public vor continua cu lucrări de întreținere și curățenie a spațiilor verzi, constând în curățarea și greblarea spațiilor verzi din jurul blocurilor, precum și măturat mecanizat pe aleile secundare. De asemenea, se va cosi gazonul, se vor toaleta arborii și se va acționa pentru mobilizarea manuală a solului. Tot în această perioadă, au început acțiunile de plombare a gropilor de pe principalele artere rutiere ale orașului.

"Într-o primă etapă, vom efectua plombări doar acolo unde sunt gropi cauzate de sezonul rece. În perioada imediat următoare, vom demara lucrări de asfaltare totală pe mai multe străzi din oraș", a precizat primarul Mangaliei, Cristian Radu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Lora cântă  la Mangalia,  de Dragobete
Pagina a fost generata in 0.5839 secunde