Primăria Mangalia face publice criteriile pentru facturarea individuală la termoficare

196
Primăria Mangalia face publice criteriile  pentru facturarea individuală  la termoficare - mangalia-1519313530.jpg

Articole recomandate

Reprezentanții Primăriei Mangalia au transmis că societatea de termoficare "Goldterm Mangalia" a lansat campania de facturare individuală pentru agentul termic.

Astfel, reprezentanții societății au înaintat tuturor Asociațiilor de locatari/proprietari criteriile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să primească facturi individuale. Acestea se referă, în primul rând, la faptul că locatarii care doresc încheierea convențiilor trebuie să fie cu plata la zi în evidențele Asociației de proprietari. O altă cerință vizează acordul tuturor locatarilor din bloc/scară de bloc (în funcție de poziționarea branșamentului) pentru a se încheia o convenție individuală. Nu în ultimul rând, pe lângă acordul tuturor vecinilor, solicitantul are nevoie și de avizul Asociației de proprietari.

Convenția individuală reprezintă act adițional la contractul de furnizare a energiei termice, încheiat între Goldterm Mangalia SA și Asociația de proprietari.

Documentele necesare pentru încheierea convenției sunt copiile actelor de identitate și ale celor de proprietate. În urma încheierii convențiilor de facturare individuală a consumatorilor de energie termică, pe baza tabelelor cu consumurile defalcate primite de la asociații, Goldterm Mangalia va emite facturi pentru fiecare apartament.

Pentru mai multe informații, cei interesați se pot adresa reprezentanților Societății Goldterm, cu sediul pe strada Vânători nr.1.

"Menționăm că la această dată, din 7.006 apartamente racordate la sistemul centralizat de termoficare al Municipiului Mangalia, 594 de apartamente au încheiate convenții individuale de facturare. De asemenea, un număr de 1.245 de apartamente sunt contorizate individual prin repartitoare de costuri sau contoare de apartament", au mai transmis cei de la Primăria Mangalia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3496 secunde