PMP Constanța solicită ședință solemnă la CJC. Care este motivul

191
PMP Constanța solicită ședință solemnă la CJC. Care este motivul - pmp-1519313567.jpg

Articole de la același autor

Partidul Mișcarea Populară Constanța a solicitat convocarea Consiliului Județean Constanța în data de 27 martie 2018, în cadrul unei ședințe solemne, pentru a sărbători, în mod oficial, 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

"PMP Constanța consideră că este necesar să afirmăm cu acest prilej că susținem cu toată convingerea, în numele idealului nostru comun, o acțiune de înfrățire între localitățile din Republica Moldova, care și-au declarat unirea cu România, și localitățile din județul nostru", a declarat președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz.

În cadrul ședinței, Partidul Mișcarea Populară va depune un proiect de hotărâre prin care să fie aprobată, în mod simbolic, declarația de Unire dintre Basarabia și România.

"Am solicitat convocarea Consiliului Județean într-o ședință solemnă, în semn de prețuire pentru dorința de unire, care este un act curajos, plin de încărcătură istorică. O națiune trebuie sa fie unită și să viețuiască într-o singură țară, așa cum au decis înaintașii. Granița peste Prut nu trebuie să mai existe", a mai spus Claudiu Palaz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3543 secunde