"Năstase va reintra în PSD atunci când legea o va permite"

162
Vicepreședintele PSD Valeriu Zgonea a declarat, astăzi, referindu-se la revenirea lui Adrian Năstase în partid, că în momentul condamnării calitatea de membru de partid se pierde automat, iar Năstase va reintra în PSD atunci când legea o va permite, făcând o cerere în acest sens.

"Știți cum se face, e cererea pentru a fi primit în partid. În momentul în care ești condamnat, automat îți pierzi calitatea de membru de partid. Adrian Năstase e un element cheie al istoriei noastre, un om extrem de important. Domnia sa în momentul în care legea îi va permite bineînțeles că va intra din nou în partid. Va depune o cerere, toți colegii îl vor susține și o vor aproba și în momentul respectiv, la următorul Consiliu Național, se va discuta și acest lucru", a spus Zgonea.

Întrebat despre posibila revenire a lui Năstase în PSD pe funcția de președinte al Consiliului Național, Zgonea a precizat că există o legislație în domeniu care stabilește foarte clar care sunt obligațiile.

"Noi nu putem să încălcăm legislația. Adrian Năstase este prietenul și partenerul nostru, este un om care a pus fundamentul acestui stat și acestui partid, dar regulile legale trebuie să le respectăm și noi, ca PSD, și toți colegii noștri. Funcția de președinte al Consiliului Național e o funcție în cadrul partidului pe care nu ai cum să o ai în acest moment", a spus Zgonea, citat de Mediafax.

El a mai arătat că în momentul în care din punct de vedere juridic și moral Năstase poate să revină în partid, bineînțeles că va fi reprimit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4625 secunde