Nașul lui Blejnar a picat între Banias și Bogatu

909
2
Nașul lui Blejnar a picat între Banias și Bogatu - adrianmoldoveanu-1311800602.jpg

Consilierul de stat în Departamentul Securității Naționale, din cadrul Administrației Prezidențiale, Adrian Daniel Moldoveanu, nașul de cununie al șefului ANAF Sorin Blejnar, a fost audiat, ieri, de către procurorii DNA, având calitate de martor în dosarul corupției din Portul Constanța. Moldoveanu a fost nevoit să dea o declarație, după ce numele său a fost, de mai multe ori, invocat în discuții avute de senatorul Mircea Banias cu Eugen Bogatu, ambii cercetați de procurori, alături de Laurențiu Mironescu, în dosarul mai sus amintit.
La ieșirea din sediul DNA, Moldoveanu a declarat că "este de datoria oricărui cetățean, dar mai ales a unei persoane aflate în funcție publică să sprijine, conform legii, anchetele derulate de procurori. Am fost invitat în calitate de martor și mi-am făcut datoria".
Potrivit unor surse citate de Mediafax, Adrian Daniel Moldoveanu a declarat procurorilor că îl cunoaște pe Eugen Bogatu, deoarece au fost colegi de școală, la Constanța, însă nu l-a mai văzut pe acesta pe aproape șapte ani. În ceea ce privește presupusă sa legătură cu senatorul Banias, consilierul prezidențial a afirmat că a auzit de el după ce o persoană i-ar fi cerut să aibă o întrevedere cu el. Întâlnirea nu a mai avut loc, deoarece senatorul nu s-a mai prezentat, context în care Moldoveanu nu ar mai fi dorit să îl întâlnească pe motiv că ar fi neserios.

Cristina SÎMBETEANU



Comentează știrea

rex
28 iulie 2011
javre portocalii

nici usturoi nu a mancat, nici gura nu-i miroase. tot ce se invirte pe langa basescu, blejnar etc , toti miros a hotie, frauda, minciuna etc.

kia
28 iulie 2011
justitia functioneaza

pe vremea pesedistilor nu vedeai astfel de cazuri. nu prentru ca nu exista coruptie, din contra, ci pentru ca tot partidul era o clica de hoti care subjugau si molestau justitia dupa cum vroia sexul lui nastase. acum justitia functioneaza, dovada aceste cazuri

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.422 secunde