Pera cere trei-patru handbaliste de valoare în lotul Tomisului

572
Noul antrenor al echipei de handbal feminin CS Tomis Constanța, Florentin Pera, a declarat că prima prioritate o reprezintă completarea lotului cu trei-patru jucătoare de valoare.

"Am venit pe litoral cu sufletul deschis și mă alătur echipei care a demarat acest proiect, de menținere a handbalului feminin constănțean acolo unde îi este locul, adică în prima ligă. Prioritară, în acest moment, este completarea lotului cu cel puțin patru jucătoare cu experiență, care să dea consistență echipei actuale și fără de care ne-ar fi greu să emitem pretenții. Ne dezavantajează faptul că începem pregătirea cu o întârziere destul de mare, dar vom munci mai mult pentru a recupera timpul pierdut", a declarat tehni-cianul de 31 de ani.

La rândul său, directorul executiv al Tomisului, Paul Alexe, este de părere că instalarea unui antrenor tânăr, în aceste momente grele pentru club, reprezintă cu gest de mare curaj.

"Ne bucură faptul că proiectul nostru l-a convins pe Florentin Pera, un antrenor pe care l-am remarcat din confruntările cu echipele pe care le-a antrenat. Faptul că pornim la un nou drum, cu cel mai tânăr antrenor din Liga Națională, cu o echipă foarte tânără, reprezintă un gest de mare curaj, iar viitorul ne va spune dacă am luat decizia cea mai bună. Suntem conștienți de Everestul care stă în fața noastră, nu ne va fi ușor", a spus Alexe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2946 secunde