Năvodari, "orașul unde soarele sărută marea", s-a pregătit de sărbătoare

1688
Năvodari,
Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, a deschis, vineri dimineață, festivitățile dedicate "Zilelor Orașului Năvodari" în prezența consilierilor locali și a invitaților speciali din Turcia și Republica Moldova, reuniți la Casa Căsătoriilor.
Primăria și Consiliul Local Năvodari au pregătit năvodărenilor trei zile pline de evenimente. Anul acesta, delegații din Turcia și Republica Moldova au venit la malul mării pentru a aduce mesaje de prietenie și de felicitare atât administrației locale, cât și locuitorilor. În semn de prietenie și recunoștință, edilul le-a oferit turcilor plachete cu Vlad Țepeș și Mihai Viteazu, iar moldovenilor din Chișinău plachete cu Nicolae Ceaușescu.
Sâmbătă, toți cei care vor să aibă ca amintire o caricatură pot veni în Parcul Central între orele 11.00-13.00 și 17.00-19.00 și vor primi un cadou special din partea caricaturiștilor. După-amiază, între orele 15.00 și 18.00, cei pasionați de box pot asista la competiția organizată pe Stadionul Clubului CS Năvodari. Maria Ciobanu, Irina Loghin, Lavinia, Alex și Laurențiu Duță sunt doar câțiva artiști care vor concerta sâmbătă seară.
Caricaturiștii vor fi la dispoziția năvodărenilor și duminică, în același interval orar. Meciurile de box vor continua și duminică, tot între orele 15.00 și 18.00. Ansamblul Turciei și Ansamblul Târgu Neamț au pregătit, la rândul lor, o serie de momente speciale pentru duminică, între orele 19.00 și 20.00. În aceeași seară, vor mai cânta Vali Vijelie, Deepside Deejais, David DJ feat. Dony și Puia, evenimentul încheindu-se cu un foc de artificii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8922 secunde