Nicolae Anghel îi cere lui Emil Banias să plece din PDL Constanța

747
5
Prim-vicepreședintele Organizației Județene a PDL Constanța, primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, este total nemulțumit de faptul că Emil Banias încă mai este membru în PDL Constanța deși fratele acestuia, Mircea Banias, a trădat partidul și a fugit la conservatori.
"Am verificat la partid și am depistat că Emil Banias, fratele lui Mircea Banias, încă nu și-a depus demisia din PDL. Nu există niciun document în acest sens, deși au trecut câteva zile de când fratele său, Mircea Banias, a plecat la Partidul Conservator. Dacă el singur nu are de gând să facă acest pas, eu îi cer public să-și depună demisia de onoare din PDL. Nu are ce căuta în Biroul Permanent Județean al PDL Constanța. Nu are niciun merit, singurul merit de a face parte din BPJ era acela că este fratele lui Mircea Banias. De altfel, așa a și ajuns să facă parte din BPJ", a declarat Nicolae Anghel.
El a mai precizat că nu i se pare normal ca Emil Banias să tărăgăneze acest lucru și îi sugerează să-și scrie demisia cât mai repede posibil.
Săptămâna trecută, senatorul Mircea Banias și-a dat demisia din PDL și a trecut în barca conservatorilor după ce i s-a promis conducerea Organizației Județene a PC Constanța și o funcție de vicepreședinte la nivel național în PC.
A doua zi, în momentul în care a preluat conducerea PC Constanța, senatorul Mircea Banias a declarat foarte sigur pe el că fratele său, Emil Banias îl va urma.
"Sunt convins că fratele meu va veni alături de mine, pentru că nu este normal ca într-o familie un membru să fie într-o formațiune politică, iar celălalt în alta", a declarat Mircea Banias.

Comentează știrea

La culcare
7 februarie 2012
Sa plece si Nicolae Anghel

E la fel ca EMil Banias si Anghel asta

Vasilica
7 februarie 2012
Mai tarane

De ce nu l trimiti si pe Chiru dupa frasu la psd?

Duka
7 februarie 2012
Cretin

Anghel este cretinul sef al PDL Constanta. Chiru l-a promovat, sa si-l tina sanatos!Face de ras partidul numai cand apare undeva, ca sa nu mai spunem ce se intampla cand deschide gura!Un agramat si un analfabet: Banias este un om cult, stie el ce are de facut! Chiru a plecat cumva la PSD?

tiberiu
7 februarie 2012
bravooooo afara cu el din partid

taran sau cretin are curaj sa spuna lucrurilor pe nume ceea ce multora le lipseste... birfitorii stau la claca pe la colturi dar niky isi asuma ce spune

Pentru Taranul de NIKI!
7 februarie 2012
Emil Banias a fost votat de PDL isti,nu numit!!!

Care il sustinea sus si tare pe Mircea Banias cand a candidat,dar dupa ce a pierdut s a dus in bratele lui Chiru..asta e Nikiiii....friki!!!Vezi ti de oile tale si nu ti mai da tu cu parerea de ce trebuie sa faca altii!Nu ai alte griji acum,pregatiti va de campanie ca o sa mai castigati......o LAIE!!!Cine rade la urma......

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : BOC și-a dat DEMISIA
Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Premierul Emil Boc, gata de demisie
Pagina a fost generata in 1.794 secunde