Nicu Ștefănuță, candidat al Alianței 2020 USR PLUS, vine la Constanța

1149
Nicu Ștefănuță, candidat al Alianței 2020 USR PLUS, vine la Constanța - nicustefanutacandidatusrplus-1556909954.jpg

Articole de la același autor

Candidatul Alianței 2020 USR PLUS, Nicu Ștefănuță, se va afla duminică, 5 mai, la Constanța. Între orele 18 și 20, pe Faleza Cazino Constanța, el va discuta cu constănțenii despre problemele Constanței și cum poate un europarlamentar să sprijine dezvoltarea orașului nostru de la Bruxelles.


"Portul Constanța pierde miliarde pentru că nu suntem în Schengen. În loc ca mărfurile să intre pe aici în Europa, vapoarele care vin din Orient ocolesc Europa și descarcă la Anvers sau Rotterdam. Schengen nu înseamnă doar să călătorim mai ușor când plecăm în vacanță.


Avem nevoie să intrăm în Schengen ca sa facem din portul Constanta sursa de bani și de job-uri a României și pentru ca portul Constanța să poată concura de la egal cu Rotterdam-ul sau Anvers-ul. Putem face ca porțile Europei să se deschidă la Constanța", a declarat Nicu Ștefănuță.


"Încă din campania internă a USR pentru desemnarea candidaților la alegerile europarlamentare, am remarcat interesul special al lui Nicu Ștefănuță pentru Constanța și mai ales pentru port. Cu profesioniști ca Nicu și ceilalți candidați de pe lista Alianței 2020 USR PLUS, România chiar poate ajunge departe. Este vremea să fim reprezentați cum se cuvine în Europa, iar pentru asta, primul pas este să mergem la vot pe 26 mai", a declarat Remus Negoi, președintele USR Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3515 secunde