Ce filme puteți viziona la Cinema City Tomis Mall

295
Ce filme puteți viziona la Cinema City Tomis Mall - cefilme1-1556910136.jpg

Articole de la același autor

După multe mese copioase și plimbări în aer liber, puteți merge să vă relaxați și la un film. Pentru acest weekend, reprezentanții Cinema City Tomis Mall vă sugerează câteva titluri. "Arctic", cu Mads Mikkelsen este drama unui naufragiat în pustietatea arctică, aflat pe punctul de a fi salvat după lungi așteptări. Din nefericire, în urma unui tragic accident, ocazia salvării este pierdută. Bărbatul trebuie acum să decidă dacă își va aștepta sfârșitul în relativa siguranță a taberei în care se află sau va încerca să se salveze pornind într-o cursă mortală prin necunoscutul înghețat.


"Extrem de pervers, șocant de violent și diabolic", cu Lily Collins, Zac Efron, Angela Sarafyan vă duce înapoi în timp, în atmosfera anului 1969. Ted este un tip foarte arătos, deștept, cu farmec și afectuos. Liz Kloepfer, o mamă care-și crește sigură copiii, cedează șarmului acestuia. Pentru ea, Ted e bărbatul visurilor ei, așa că lasă deoparte toate precauțiile și se îndrăgostește până peste cap de acest tânăr. Cei doi par cuplul ideal cu o viață ca-n filme, până într-o zi, când, parcă de nicăieri, totul se prăbușește și viața lor perfectă se face țăndări. Ted este arestat și condamnat pentru o serie de crime din ce în ce mai violente. Grijile lui Liz se transformă rapid în paranoia, căci, pe măsură ce probele împotriva lui se adună, aceasta este forțată să recunoască faptul că acest om cu care își împărțise până de curând viața ar putea fi, de fapt, un criminal psihopat.
Aceasta e povestea lui Ted Bundy, unul din cei mai notorii ucigași în serie ai tuturor timpurilor, privită prin ochii unei femei care l-a iubit și a crezut în el.
Un alt titlu ce nu trebuie ratat este "Maria, regina noastră", un documentar despre Maria, Regina României, care a fost si va rămâne o figură marcantă a epocii în care a trăit. Ca dovadă stau cărțile scrise despre viața ei, în toate cele patru colțuri ale lumii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Roger Waters sparge "Zidul" la Cinema City
Pagina a fost generata in 0.3659 secunde