Nicușor Constantinescu a bătut palma cu patru primari PSD pentru sprijin financiar

514

Articole de la același autor

Consiliul Județean Constanța (CJC) a semnat ieri acordul-cadru pentru susținerea unor proiecte europene derulate de cinci primării constănțene.
La eveniment au fost prezenți pri-marul comunei Saligny, Gabriel Tătulescu (PSD), primarul comunei Lumina, Dumitru Chiru (PSD) și primarul comunei Târgușor, Iulian Bârsan (PSD). A lipsit primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju (PSD).
Președintele CJC, Nicușor Constantinescu, a declarat în cadrul conferinței de ieri că prioritare sunt proiectele care au fost declarate eligibile și finanțabile, consiliul urmând să asigure cofinanțarea lor.
Astfel, comuna Saligny va primi 99.461 de lei pentru înlocuirea sistemului clasic de încălzire de la cele două grădinițe și școli din Făclia și Ștefan cel Mare cu sistem ce utilizează energia produsă din surse regenerabile.
Comuna Lumina derulează același program pentru Grădinița cu orar mixt și școala cu clasele I-VIII, Școala Nouă, și va beneficia de 341.000 de lei pentru înlocuirea sistemului clasic de încălzire.
Târgușor urmează să primească 168.681 de lei pentru construirea unei baze sportive, fiind vorba despre un program de dezvoltare a infrastructurii și a unor baze sportive din spațiul rural pe anul 2009, potrivit OG 7/2006.
În sfârșit, comunei Cumpăna i-a fost repartizată suma de 550.000 de lei pentru extinderea rețelei de canalizare, reabilitarea conductei de refulare până la stația de epurare Constanța Sud și rezolvarea problemelor legate de apele uzate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5735 secunde