Nicușor Constantinescu îl vede pe Oprescu asumându-și sigla USL în capitală

409
Liderul PSD Constanța, Nicușor Constantinescu, estimează că Sorin Oprescu va fi candidatul asumat al USL la alegerile de anul viitor, pentru un nou mandat de primar general.
El a comentat subiectul candidaturii lui Oprescu din partea USL.
"D-nul Sorin Oprescu este candidatul unic al USL, și e normal să fie așa pentru că se vede cu ochiul liber în București că este primul primar gospodar în București. Sorin Oprescu trebuie să se gândească că-i trebuie și o majoritate politică în rândul CGMB, formată din consilieri USL, ca să poată să-i fie votate proiectele, să nu-i fie blocate cum sunt astăzi. Asta e regula în România și asta este regula partidelor politice", a mai apreciat Constantinescu
Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astăzi, că a obținut mandatul Biroului Permanent Naționat pentru a discuta în mod "aplicat" cu primarul general al capitalei, Sorin Oprescu, pe tema unui "parteneriat" cu USL în perspectiva alegerilor locale.
"Am primit un mandat din partea Biroului Permanent de a avea o discuție extrem de aplicată și extrem de concretă cu primarul Sorin Oprescu, în vederea stabilirii unui parteneriat foarte clar între primarul capitalei și USL. Am primit acest mandat; nu pot să vă spun mai mult decât după ce vom avea această discuție, evident, împreună cu Crin Antonescu. Vom purta o asemenea discuție de pe poziții de parteneriat", a spus Ponta.
Nu cred că d-nul Oprescu trebuie să se înscrie în PSD sau în PNL, de altfel nici domnul Antonescu nu i-a cerut lucrul acesta. Poate fi vorba doar de un parteneriat între primarul general și USL", a spus social-democratul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Politică-Administrație : "Petreci toată noaptea și fumezi!"
Pagina a fost generata in 0.4655 secunde