Nicușor Dan, replică pentru Grindeanu: "Bucureștiul nu e ținut în spate de nimeni"

158
Nicușor Dan, replică pentru Grindeanu:
Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a scris luni un mesaj pe Facebook pentru ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. Mesajul vine ca urmare a unor declarații făcute de Grindeanu, care a spus că s-a săturat ca disconfortul pe care îl au bucureştenii la metrou să fie folosit ca un mijloc de presiune asupra Guvernului, pentru a astupa anumite găuri de la Metrorex. Acesta a afirmat că nu i se pare corect ca un moldovean să plătească pentru transportul din Capitală.

„Bucureștiul nu e ținut în spate de nimeni! Nici de Timișoara, nici de Iași, nici de alte orașe sau județe. Dimpotrivă, Bucureștiul e cel care contribuie la susținerea celorlalte regiuni ale țării, iar asta e firesc pentru dezvoltarea României. Cu 10% din populația țării, Bucureștiul produce aproximativ un sfert din PIB-ul României. Deci bucureștenii produc mult peste media națională, dar, cu toate astea, administrația locală din București nu primește atât cât ar trebui să primească pentru nevoile Capitalei. Asta e realitatea, iar dincolo de asta mai constat că PSD e în continuare un partid anti-București”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni că s-a săturat ca disconfortul pe care îl au bucureştenii la metrou să fie folosit ca un mijloc de presiune asupra Guvernului, pentru a astupa anumite găuri de la Metrorex.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3574 secunde