Nicușor Dan: "Românii se așteaptă ca Cioloș să continue în fruntea Guvernului"

271
5
Nicușor Dan:
Președintele USR, Nicușor Dan, a declarat, ieri, că partidele care au "aceeași idee de dezvoltare" cu a premierul Dacian Cioloș ar trebui să-l susțină declarativ în campania electorală pentru ocuparea fotoliului de prim-ministru, după alegerile din decembrie.

"Eu cred că domnul Cioloș are o impor-tantă încredere populară. Cred că mulți români au văzut în dumnealui o speranță de schimbare și prin asta mulți români așteaptă ca dumnealui să continue în fruntea Guvernului și atunci cred că mersul logic al lucrurilor este ca domnul Cioloș să vină cu proiectele dumnealui în continuare și anumite partide care au aceeași idee de dezvoltare a României în continuare să-l susțină declarativ în campania electorală, pentru ocuparea fotoliului de prim-ministru, după alegeri. Cred că invers, și a spus-o și domnul Cioloș, nu este foarte fezabil, dum-nealui s-a angajat să guverneze pe perioada aceasta limitată și nu cred că ar fi potrivit", a susținut Dan, la o conferință de presă dedicată prezentării programului politic al USR.

Comentează știrea

DODO
6 octombrie 2016
regret

ca romanii sint sceptici la nou .Vor schimbare fara sa se schimbe nimic! Cu aceeasi politicieni uzati nu se poate asa ceva. Din start sulfele au aruncat minciuna cu Soros ca sa te elimine pentru ca sint destui prosti care nu s-au prins de miscare si gilgiie in ei nationalismul Nu au gasit alta arma .Incurajai noii politicieni ca in ei se afla o speranta.

Edin
6 octombrie 2016
Da,imediat Ciolos,de ce nu Cioaba?

Care romani il vor pe Ciolos? Cei din agricultura care s-au convins cate parale face el,ca mare agriculturist European,sau poate tinerii care au dorit dupa ,,Colectiv'' schimbarea politicienilor dar nu cu stoarfe ale strainilor ? Ciolos e un fel de Boc,o lichea cu ciufuteala si orgoliu ce nu lasa loc pentru dedicatia in interesul poporului din care cu uimire provine el si alti mutanti. Nu,draga Nicusor sasait, Doar romanii oportunisti din preajma ta il vor pe ala cu fata de topor premier,nu toti romanii.

Bravo Edin !
6 octombrie 2016
Excelent comentariu

Aici baga textul ala cu imperialistii americani,cu sudoarea poporului si clasa muncitoare.Se potriveste.Sa nu uiti de George Soros,de miliardarul ala care ne vrea raul.Soros ori Ciolos se potriveste,tot aia e.Mata ta de izmenar rupt in cur ! Te-au vrajit astia de la Antena 3.

Răspuns la: Da,imediat Ciolos,de ce nu Cioaba?
Adăugat de : Edin, 6 octombrie 2016
Care romani il vor pe Ciolos? Cei din agricultura care s-au convins cate parale face el,ca mare agriculturist European,sau poate tinerii care au...
DODO
6 octombrie 2016
@ Edin

Se vede ca nu te invirtesti printre oamenii cu ceva minte dar inceara ca nu doare chiar daca nu-i intelegi Nu-ti fie frica de cei destepti poate ti se rupe salele si te ridici spre verticala si sa vezi atunci ca exista si o alta lume mai frumoasa

ada
6 octombrie 2016
Ce zici nicule ?

Nicusor acesta, cu fata nevinovata, care face parte din echipa Soros & Co sa ne mai scuteasca ... http://www.stiripesurse.ro/nicusor-dan-s-a-deconspirat-ce-legaturi-are-cu-miliardarul-george-soros_1138322.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2528 secunde