Noul Cod Fiscal încurajează creșterea salariilor în sistemul public

119
1
Noul Cod Fiscal încurajează creșterea salariilor în sistemul public - noulcod-1440608242.jpg
Senatorul Șerban Mihăilescu, vicepreședintele UNPR, consideră că noul Cod Fiscal propus de actuala coaliție de guvernare încurajează creșterea salariilor în sistemul public. El a declarat, ieri, că o creștere salarială în sectorul bugetar ar putea avea loc în condițiile reorganizării sistemului, în sensul eliminării unor instituții, în special de control, care se suprapun altora în ceea ce privește activitatea desfășurată.


"Susținem Codul Fiscal în forma con-venită în urma negocierilor care au avut loc. Acolo este prevăzută și posibilitatea creșterii salariilor în sistemul public în paralel cu reorganizarea sistemului. Eu cred că România este în stare să crească salariile", a afirmat Mihăilescu. "Creșterea salariului minim este calea cea mai sigură pentru ca salariații să beneficieze de venituri suplimentare în orice sistem de proprietate asupra mijloacelor de producție", a mai spus senatorul.


Comentează știrea

Iulian
27 august 2015
Oferta

Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7444 secunde