Noul șef al FMI în România, la Palatul Cotroceni

125
Noul șef al FMI în România, la Palatul Cotroceni - fmi-1452776247.jpg

Articole de la același autor

Delegația Fondului Monetar Internațional (FMI) condusă de noul șef al FMI pentru România, Reza Baqir, a avut astăzi o întâlnire, la Palatul Cotroceni, cu consilierul prezidențial pentru politici economice și sociale, Cosmin Marinescu, au declarat pentru Agerpres surse oficiale.


"Discuțiile au vizat cele mai importante evoluții ale economiei României, perspectivele pozitive ale economiei pentru următoarea perioadă, dar și anumite riscuri care pot afecta potențialul de creștere economică al României", au arătat sursele citate. 


Întrevederea de la Palatul Cotroceni face parte din runda de întâlniri de prezentare și de lucru pe care noua echipă a FMI le-a solicitat autorităților române, dar și din seria de discuții care preced misiunea de evaluare pe care Fondul o va avea în luna martie.

Sursele citate au precizat că FMI urmează să solicite primirea de către președintele Klaus Iohannis pentru prezentarea concluziilor misiunii din martie. 


Luni, Biroul local al FMI a anunțat că mandatul șefului misiunii FMI pentru România, Andreea Schaechter, s-a încheiat în locul său fiind desemnat pakistanezul Reza Baqir.

Reza Baqir se află în vizită la București până vineri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Vești bune de la FMI, pentru România
Luni, 14 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Ponta: "Nu mai avem datorii la FMI"
Pagina a fost generata in 1.271 secunde