Traian Băsescu:

"Nu e posibilă fuziunea PDL-PNL"

95
1

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a declarat, ieri, că soluția pentru unificarea dreptei o reprezintă realizarea unui protocol de susținere a candidatului la prezidențiale, de către PNL, PDL, FC, PMP și chiar și PNȚCD, el susținând că fuziunea PNL-PDL nu e posibilă.

"Nu cred că este posibilă această fuziune", a spus Traian Băsescu despre Congresul anunțat de PNL și PDL pentru aprobarea fuziunii.

El a apreciat că soluția o reprezintă realizarea unui acord privind activitatea președintelui, pe teme precum statul de drept, UE, NATO, securitatea națională, funcționarea instituțiilor de securitate.

"Două-trei pagini de document politic, care să vizeze ce își asumă candidatul dreptei la prezidențiale, în jurul lui, ar trebui să se strângă PNL, PDL, Forța Civică, PMP. Să își asume obiectivele președintelui, pentru că va avea un guvern și o majoritate parlamentară de opoziție. Trebuie semnat un protocol, dacă nu din turul întâi, atunci în turul doi. Obligatoriu, toate aceste forțe politice, din care nu trebuie exclus PNȚCD, chiar dacă a avut un rezultat prost la europarlamentare, să susțină candidatul dreptei", a explicat șeful statului.

Potrivit lui Băsescu, este nevoie de pregătirea electoratului și a menționat că era nevoie ca acest protocol să se facă mai devreme. 

Comentează știrea

Scipio
11 iulie 2014
Expirat

Dl Basescu un președinte minunat in general , ajunge sa se facă de ras in ultimul an de mandat. Elena(din Troia, Lupescu, Ceaușescu, Udrea),nume de devoratoare de cariere ale unor bărbați il arunca pe dl Președinte la marginea("centura"?) politicii. Păcat ca "nu vede bărbatu ce vede tot satu(tara)".

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4524 secunde