"Nu e suficient ca Geoană să vrea să fie membru de partid. Trebuie să vrea și PSD"

300
2
Vicepreședintele PSD Ioan Chelaru a declarat, recent, că nu este suficient ca senatorul Mircea Geoană să-și exprime dorința de a reveni în partid, mai este necesar și acceptul PSD, având în vedere momentele relativ delicate prin care a trecut și la care a expus și partidul.

Chelaru a fost întrebat dacă l-ar putea consi-dera pe Mircea Geoană din nou drept un coleg de partid, așa cum afirmă senatorul independent.

"Eu i-am recunoscut întotdeauna fostului președinte al partidului și colegului de Senat Mircea Geoană calitățile importante de om politic și diplomat și pe care sigur nu și le-a pierdut, însă aceasta este opțiunea dumnealui, dacă dorește sau nu să revină în PSD. Dar nu este numai opțiunea dumnealui, este și opțiunea partidului care trebuie să-l și primească de data aceasta, având în vedere momentele relativ delicate prin care a trecut și dumnealui și la care a expus și partidul. Eu rămân la părerea că decizia rămâne la domnul Geoană și, dacă și-o va manifesta în mod expres în sensul depunerii unei adeziuni, sigur că trebuie să se ia o decizie", a declarat Chelaru.



Comentează știrea

admirator
25 august 2012
Geoana asta

chiar ca-i prostanac! Cand aia il dau afara in chiuituri si sunt oamenii Moscovei 101%, el (proamerican, zice-se) vrea sa vina inapoi, in loc sa faca propriul partid social-democrat. Spalat de corupti si mentalitati retrograde (subordonarea justitiei politicului)..... prooccidental si democrat, fara corupti si cu oameni saraci autentici...

Hanibal
25 august 2012
Geoana vrea

Pe langa Iliescu,Ponta,Dragnea,Hrebenciuc,Niculescu Duvaz, si altii din aceeasi faina,Geoana este un inger politic neprihanit.Chiar daca va fi acceptat de PSD va fi in continuare oaia alba in turma neagra pesedista.Vremurile s-au schimbat.Social-democratia a devenit,asa cum spunea P.Tutea,"laptele covasit al comunismului ". Sa nu ne facem iluzii.Un partid social-democrat,ramane,la fel ca toate celalte partide,un partid al burgheziei,al capitalistilor.In conducerea PSD si in corpul parlamentar al acestui partid nu exista decat avocati,oameni de afaceri si alte categorii straine de situatia si interesele saracimii,a taranilor si muncitorilor.Oricum,notiunile de dreapta si de stanga s-au estompat.Toate partidele ajunse la putere fac orice pentru interesele oligarhiei si nu se sinchisesc de interesele cetatenilor.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6991 secunde