"Nu îmi dau demisia sub nicio formă!"

490
3
Președintele Organizației de Tineret a PDL Constanța, Mihai Petre, susține că nu își dă demisia din funcția pe care o deține deși există persoane care și-ar dori cu orice preț acest lucru.

"Nu îmi dau demisia sub nicio formă. Altele sunt prioritățile acum, când oamenii sunt în stradă. Avem datoria de a debloca această situație prin dialog cu oamenii, trebuie să ne concentrăm pe problemele din stradă. Nu este momentul să vorbim acum mai mult decât trebuie, dar va veni și acel moment", a declarat Mihai Petre pentru Cuget Liber.

Reamintim că democrat-liberalul Mihai Petre ar putea pierde funcția de președinte al Organizației Județene de Tineret a PDL Constanța după ce 24 de tineri din cei 38 care fac parte din BPJ al OTPDL s-au dezis de acțiunile lui Mihai Petre pe care îl acuză că ia decizii fără să se consulte cu membrii BPJ.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

hihi
19 ianuarie 2012
costica sclavu lu chiru

sa vezi tu ce va arde mihai! oare in ce conditii s-a semnat acel tabel? niciodata analfabetul de fantana nu va avea majoritate de birou! nutule, ia-ti gandul o sa pleci odata cu gigi care si-asa stie ca esti incapabil doar ca se mai foloseste de tine promitandu-ti una alta ca de...tu nu ai creier sa gandesti!

vreau si eu la primarie
19 ianuarie 2012
mariana petre- sora lui mihaita cel slabut de angola

fra'tu ala mai intai sa treaca pe la partid sa convoace sedinte si apoi sa comentezi ca un mic catelus francez care comenteaza doar pe la spate..daca tot faci u pe moralista...ce cauti u la RAJA angajata printre PSD-isti? are legatura ceva cu teava?...de apa..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2256 secunde