Zanfir Iorguș:

"Nu îmi este frică de cei care candidează pe Colegiul 5"

434
Deputatul PDL Zanfir Iorguș a declarat că nu se teme de cei care au anunțat deja că își doresc o candidatură pe Colegiul 5. Fostul primar al Mangaliei spune că este normal să aibă concurență, pentru că acesta este un colegiu important al județului Constanța și prezintă un interes major pentru toate partidele.


"Nu mi se pare ceva spectaculos că și-au anunțat atât de multe persoane intenția de a candida pe acest colegiu. Este dreptul fiecăruia de a se lansa într-o astfel de luptă. Din câte am înțeles, în contextul alianței USL, acest colegiu a revenit Partidului Național Liberal. Am auzit și că mai multe persoane din partid ar dori să candideze. Ei trebuie să decidă pe cine vor să lanseze în luptă. Nu mi-e frică de niciunul dintre candidați, este o competiție ca oricare alta. Îmi cunosc activitatea și știu care va fi mesajul meu", a declarat Iorguș. 
Reamintim că, potrivit unor surse din cadrul PNL, pentru Colegiul aflat actualmente în grija lui Iorguș doresc să candideze cinci liberali. Aceștia sunt Victor Manea, Radu Bogdan Matei, Danuț Zepa Antonoae, Radu Tudor și, mai nou, Jean Paul Tucan. Până la momentul actual, conducerea partidului de la nivel județean nu a emis un comunicat oficial cu privire la cine anume va candida pe acest colegiu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.281 secunde