Blaga, despre noul PNL:

"Nu mai există cale de întors!"

184
2
Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Consiliul Național al PNL ce a avut loc la Pitești, că liberalii au pornit un mare proiect și nu mai există cale de întors.

"Am pornit un mare proiect și nu mai există cale de întors. Să înțeleagă toți, indiferent de orgoliile fiecăruia. Nu mai există fost PNL și fost PDL. Niciunul nu e mai prejos decât celălalt, niciunul nu deține monopolul integrității. Cine crede că poate juca personal în detrimentul celorlalți va sfârși așa cum spunea și Alina Gorghiu în irelevanță și ratare politică", a avertizat Blaga.

Reamintim că, la Consiliul Național de la Pitești, s-au stabilit direcția și strategia partidului pentru perioada următoare. 

Comentează știrea

catalin
25 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Goguta
25 mai 2015
Blaga

Santeti o structura mafiota formata numai de Hozii din toate partidele si mintiti poporu cu televizoru.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4305 secunde