"Nu-mi dau demisia din Consiliul Local"

549
1
Fostul primar al orașului Medgidia, actualmente consilier local din partea PDL, Dumitru Moinescu, a declarat, ieri, că nu-și va da demisia din cadrul Consiliului Local Medgidia.
"Atâta timp cât este legal, voi participa, în continuare, la ședințele Consiliului Local, pentru a reprezenta interesele cetățenilor care m-au votat în 2008. Deci, nu-mi voi da demisia pentru că așa vrea Iordache. El nu este decât vuvuzeaua celor care nu au curajul de a se exprima", a declarat Dumitru Moinescu.
În urmă cu două zile, actualul primar al municipiului Medgidia, Marian Iordache, a declarat că, în opinia sa, era normal ca Moinescu să vină la ședința Consiliului Local Medgidia și să-și dea demisia din funcția de consilier local, pentru că nu i se pare normal ca o persoană care are cazier să vină și să voteze în numele cetățenilor din Medgidia.

Comentează știrea

Jeny
13 octombrie 2011
Sa plece PROSTANACUL DE IORDACHE

Mai bine sa-si dea demisia prostanacul ala de Iordache decat Moinescu.E disperat pentru ca la anul nu mai are sanse la fotoliul de primar.Clar in 2008 ne-am inselat si am votat un ,,PROSTANAC". In 2012 nu se va mai intampla asta !!!Succes Moinescule si dale in gura la hoti !!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Dumitru Moinescu rămâne în CL Medgidia
Miercuri, 12 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cât costă gigacaloria la Medgidia
Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cât costă gigacaloria la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.606 secunde