Gheorghe Dragomir:

Concurs "Nu ne interesează postul de viceprimar al Mangaliei"

672

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județene a PNL, Gheorghe Dragomir, va participa în această seară la o nouă ședință zonală a liberalilor, Mangalia fiind centrul întâlnirilor de data aceasta.
Potrivit liderului liberal, membrii vor analiza rezultatele alegerilor, activitatea PNL înainte și după finalizarea campaniei electorale, precum și strategii de acțiune la nivel local.
Referindu-se la propunerea liberalilor pentru funcția de viceprimar al Mangaliei, Dragomir a mărturisit că PNL nu este tentant să dețină acest post. "Nu ne interesează postul de viceprimar. Există o coaliție la nivel național pe care ar trebui să o respecte. Le doresc să numească un viceprimar din rândul partidelor care formează coaliția", a spus ferm el.
Președintele organizației PNL Mangalia, Viorel Oleniuc, a mărturisit că Sorin Andrei rămâne în continuare propunerea lor însă trebuie să existe negocieri și cu celelalte partide.
"Am ales să începem runda ședințelor zonale de aici, de la Mangalia, pentru că au fost probleme. Trebuie să ne referim, astfel, la situația creată prin demisia mea și la faptul că PSD a încălcat protocolul încheiat cu noi. Ei nu au respectat nimic din tot ceea ce am stabilit", a lămurit Oleniuc. "În acest moment, noi vrem să ne axăm pe reglementarea strategiilor de opoziție, pentru că trebuie să ne respectăm poziția", a încheiat el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9925 secunde