"Nu sunt dispus să îmi dau demisia în 2016"

108
1

Articole de la același autor

Klaus Iohannis a declarat, la Timișoara, că trebuie continuate discuțiile despre modificarea Constituției, dar că nu este dispus să demisioneze în 2016, când vor avea loc alegeri parlamentare, pentru a corela mandatul președintelui cu cel al parlamentarilor.

"Nu sunt dispus să îmi dau demisia în 2016 pentru că nu asta este soluția, dar trebuie să continuăm discuțiile despre modificarea Constituției. Nu voi intra în detalii, dar dacă mandatul președintelui trebuie corelat cu mandatul Parlamentului, trebuie discutat în Parlament", a declarat Iohannis, într-o conferință de presă, la Timișoara.

Întrebat care va fi primul lucru pe care îl va face dacă va fi ales președinte, Iohannis a spus că va veni la Timișoara, la manifestările dedicate Revoluției Române din Decembrie 1989.

"Sper să fie un scor mare după alegeri, pentru că așa simt eu Timișoara, iar după ce voi fi ales, unul din primele lucruri va fi să vizitez Timișoara când se împlinesc 25 de ani de la Revoluție", a spus Iohannis, citat de Mediafax.



Comentează știrea

Ioan
6 octombrie 2014
joburi

Oferta noua de locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si imediat! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza aici! Au fost trimise primele castiguri! Oferim dovada platii! NU e MLM! NU e joc piramidal! Lucrati lejer, ca operator online, 3 ore pe zi, si castigati lunar 300 dolari! Cand doriti detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7601 secunde