Emoții pentru Klaus Iohannis, azi. ACL ar putea rămâne fără candidat la prezidențiale

63
Emoții pentru Klaus Iohannis, azi. ACL ar putea rămâne fără candidat la prezidențiale - klausjohannispnlz2nxp8f4gh-1412059929.jpg

Articole recomandate

Președintele PNL, Klaus Iohannis, este un candidat incert din cauza procesului pe care îl are cu Agenția Națională de Integritate.

Instanța supremă a amânat, săptămâna trecută, o decizie privind procesul de incompatibilitate deschis pe numele lui Klaus Iohannis. Azi va anunța dacă admite sau nu recursul cerut de Agenția Națională de Integritate.

Klaus Iohannis a câștigat la prima instanță și a declarat că se așteaptă ca rezultatul să fie același și la apel. Iohannis a declarat la adevarul.live, că va candida indiferent de decizia pe care ICCJ o va da azi, în procesul său de incompatibilitate cu ANI.



În 24 aprilie 2013, Agenția Națională de Integritate (ANI) anunța că a constatat că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se află în stare de incompatibilitate întrucât are și calitatea de reprezentant al municipiului în Adunarea Generală a Acționarilor S.C. Apă Canal SA Sibiu, din 5 august 2010 și SC Piețe SA, din 30 aprilie 2009, ceea ce contravine prevederilor legale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.643 secunde