"Nu sunt laș, acționez în interesul național"

184
1
Președintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat că neprezentarea la vot la referendum poate fi mai valoroasă decât un vot împotriva demiterii sale, el susținând că prin această atitudine nu este laș, ci acționează pentru interesul național.

Șeful statului a mai susținut că el nu ține pe nimeni acasă și că democrația poate fi promovată în două feluri în cazul referendumului din 29 iulie: fie prin prezența la urne și votul împotriva demiterii, fie prin neparticipare la vot.

"Este opțiunea fiecăruia cum o va face. Cert este că nu eu am cerut un vot pentru mine. Eu mi-am câștigat mandatul de 5 ani în 2009. Cei care vor să întrerupă mandatul consti-tuțional au și responsabilitatea să-i convingă pe ro-mâni să vină la vot. Este obligația celor care au apro-bat referendumul să probeze că au voturile necesare", a mai spus Băsescu.

Comentează știrea

GDS
25 iulie 2012
RUSINE!!!

Domnilor doctori, domnilor profesori acesta este omul care trebuie sa vegheze la derapajele politice din societatea romaneasca...UNDE ESTE DEMOCRATIA IN STATUL ASTA??? REFERENDUMUL POPULAR REPREZINTA PIATRA DE TEMELIE AL DEMOCRATIEI INTR-UN STAT EUROPEAN...NU DATI CURS BOICOTARII IMPUSE DE UN OM AVID DE PUTERE...DACA VA PIERDE, PIERDE DINTR-UN SINGUR MOTIV : DE FOARTE MULT TIMP A INCEPUT SASE CREADA UN FEL DE AL DOILEA MESIA PE PAMANT!!! DERAPAJELE AU FOST CUMPLITE!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2841 secunde