Alina Gorghiu:

"Nu suntem impresionați de amenințările lui Ponta"

197
3

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a transmis, ieri, că liberalii nu sunt deloc impresionați de amenințările premierului Victor Ponta și ale ministrului Justiției, Robert Cazanciuc.

"Le transmit premierului României și ministrului Justiției că amenințările cu plângeri penale, pușcărie și noi mineriade nu ne impresionează deloc. Atât știe să facă partidul lui Iliescu, Năstase și Ponta, din 1990 încoace: mineriade, contrademonstrații, instigare la ură, dispreț față de cetățeni și legi. Nimic nu ne poate opri să luptăm pentru dreptul la vot și pentru dreptul românilor de a protesta, pentru egalitate în fața legii. Nimic nu ne poate convinge că un premier cu o urmărire penală nu este altceva decât o rușine pentru România. Nu ne poate închide pe toți Victor Ponta pentru a rămâne prim-ministru. Au mai fost și alții în istorie care nu suportau vocea străzii, nu sunt singurii. Până la urmă toți au pierdut puterea, indiferent de metodele represive folosite", a spus Alina Gorghiu. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

G
9 iunie 2015
Rusine PNL!!!

PNL-ul= niste ordinari!!!!. Unde erati anul trecut? Nu alaturi de Ponta? Niste oameni de cea mai joasa speta. Cand erati cu PSD-ul , ii injurati pe PDL-isti. Acum , ca ati trecut in partea cu dusmanii de anii aneriori, ii injurati pe psd-isti. daca n-ar fi fost PSD-ul sa va ridice. nici n-ati fi existat. RUSINE!!!!!

cata
9 iunie 2015
Cautam colaboratori seriosi

Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0531 secunde