Elena Udrea:

"Am cădea din lac în puț dacă vine Predoiu premier"

145

Articole de la același autor

Elena Udrea a declarat, ieri, că dacă s-ar ajunge la situația ca guvernul Victor Ponta să fie înlocuit cu un executiv condus de Cătălin Predoiu România s-ar afla în proverbiala situație a saltului din lac în puț.

Ea a comentat posibilitatea ca Victor Ponta să fie înlăturat de la guvernare fie prin demisie, fie prin moțiune de cenzură, atrăgând însă atenția asupra posibililor înlocuitori.

"Dacă Victor Ponta pleacă de la guvernare, avem o problemă și cu cine vine în locul lui. Dacă pleacă guvernul PSD, care din punctul meu de vedere - probabil mai puțin ultimele măsuri cu scăderea TVA și ce au mai reușit - a fost un guvern neperformant, întrebarea este cine vine în loc. Nu știu cine ar putea să vină. Ar trebui să vină cineva care să aibă susținere în Parlament. Dar dacă ar veni Cătălin Predoiu, spre exemplu, atunci am căzut din lac în puț, pentru că domnul Predoiu este implicat în dosarul Gala Bute. Are o disjungere din acest dosar care oricând poate să ajungă pe lista de priorități a DNA și să-l pună în situația în care este Victor Ponta astăzi", a declarat Elena Udrea.

Totodată, ea a apreciat că nici măcar Alina Gorghiu, copreședintele PNL, nu reprezintă o alternativă pentru funcția de prim-ministru, întrucât "are și dânsa niște probleme nerezolvate care se pot transforma în dosare penale". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.453 secunde