Predoiu, despre moțiune: "Suntem optimiști"

67
Predoiu, despre moțiune:

Articole de la același autor

Prim vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a declarat, astăzi, că moțiunea de cenzură, anunțată pentru luna iunie, este un demers la care liberalii erau obligați "nu numai față de diaspora, ci față de toți cetățenii români" și s-a arătat optimist în legătură cu șansele de aprobare a acesteia în Parlament. 


"Dacă n-aș fi optimist, n-aș ieși ziua din casă. Da, suntem optimiști și mai mult decât atât, nu poți să te bazezi doar pe un optimism subiectiv. Vă asigur că lucrăm în fiecare zi, colegii din Parlament în primul rând, co-președinții PNL, liderii de grup parlamentar PNL lucrează zilnic, pentru ca această moțiune să treacă", a răspuns Predoiu, întrebat la RFI dacă este optimist că moțiunea de cenzură va trece. 


El a mai explicat că liberalii vor încerca să-i convingă pe parlamentarii UDMR să susțină moțiunea "prin argumente, explicând nu numai textul moțiunii, ci și ceea ce se întâmplă după ce o astfel de moțiune poate să treacă, explicând programul de guvernare, obiectivele sale". 


Prim-vicepreședintele PNL a mai spus că inițierea unei moțiuni de cenzură era un demers obligatoriu față de toți cetățenii români. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.776 secunde