"Nu voi face niciodată alianță cu tâlharii!"

684
3
Președintele Partidului Conservator Constanța, consilier local în cadrul CL Mangalia, Ion Mincă, este supărat de când a auzit că locuitorii din Mangalia sunt nevoiți să plătească cel mai mare preț din țară, la gigacalorie.
"Partidul Conservator nu a votat majorarea tarifului la gigacalorie pentru această iarnă, așa cum a spus primarul Tusac, și nici nu va face acest lucru. Doresc ca toți cetățenii municipiului Mangalia să știe că acest primar convoacă aceste ședințe de îndată doar ca proiectele să ocolească dezbaterile din Comisiile de specialitate. Mai mult, țin să le precizez locuitorilor din Mangalia, cu toată responsabilitatea, că această societate - Callatis Therm - este a lui, o controlează. O spun eu, Ion Mincă! Toate demersurile sale sunt pur electorale", a precizat Mincă.
El a mai adăugat că, tocmai din acest motiv, USL nu funcționează la Mangalia.
"Din cauză că aici avem de-a face cu un om - ales primar - care nu respectă legea, USL nu va funcționa la Mangalia. Și nu va funcționa atâta timp cât cei de la Constanța îl vor susține. Cu riscul de a pleca din Partidul Conservator, îmi asum aceste declarații! Nu voi face niciodată alianță cu tâlharii! Nu mă voi alia cu ei, niciodată! Nu fac altceva decât să-și recupereze banii dați pe pachetele pentru pensionari, nimic altceva decât pomeni electorale. Am ajuns ca, la Mangalia, să ne decidă soarta oamenii amărâți, beneficiari ai acestor ajutoare", a mai declarat președintele PC Constanța, Ion Mincă.

Comentează știrea

Viki
29 octombrie 2011
Talharule

Tu esti cel Mai mare talhar minca,din mangalia furi de la saturn .impreuna cu familia stan,dar va vine randul sunteti monitorizati de servicii.paduchele dracu!

Dora
29 octombrie 2011
un ex-mangaliot

Aveti dreptate D-le Minca ce se intimpla in Mangalia acum este o adevara vinatoare de excrocherii ,eu cunosc Mangalia f.bine a fost un oraf linistit si cu oameni de treaba.Acum au venit acesti Primari de pe alte tarimuri care nu cunosc oamenii si nici traditia locului.E imposibil sa plateasca fata mea 1.200 lei caldura pe luna cind ea cistica 1.000 lei ce mai maninca si cu ce mai plateste alte datorii?Voi pensionarii care l-ati votat sa mergeti la primarie si sa-l scoateti pe Tusack de urechi afara si cu Scaunul lui d e primar cu tot.Sa auzim numai de bine

Misu
30 octombrie 2011
Gigacaloria lui Tusac

NU SE POATE!!!!! MAGARIA asta depaseste orice inchipuire. Plata intretinerii cat doua salarii minime??? Stiam de pe timpul lui Iorgus ca se fura, ca se aduce combustibilul prin firma acestuia, iar pretul creste considerabil. Stiam ca Iorgus are si actiuni la intreprinderea de termoficare locala Callatis Therm, iar pretul a fost umflat de pe vremea aceea. Dar faptul ca Tusac a fortat mana vechiului primar, ca va cumpara prin intermediari intreprinderea si ca va avea tupeul sa faca pretul G.cal cat salariul minim pe economie, ca va face cheltuielile de intretinere imposibil de suportat pentru jumatate din oras este prea de tot. Au mai incercat unele voci sa atraga atentia dar marii talhari cand ajung la putere stiu sa-si asigure sptele si jefuiesc in continuare nestingheriti (nu itrebati de rusine, nu stiu ce este aia). Le-ai dat hotilor de le constanta prturi la apa si la gunoi cum au vrut ei, in loc sa aperi interesele mangaliotilor, iar ei iti lasa tie Gigacaloria dupa bunul tau plac. Deci stimate TUSAC, asta este ori o tentativa de GAURA IN BUGETUL LOCAL, cu imprumutul acela de 10 000 000 euro pe care vrei sa-l faci, in mod nejustificat si-l tot respinge Consiliul Municipal, ori pregatirea unei MARI FRAUDE IMOBILIARE pe care o pregatesti nenorocitilor care nu-si vor putea plati intretinerea in aceasta iarna. Numai ca cineva iti pregateste o surpriza si se pare ca toate dosarele pe care le-ai adunat ( care sunt complete si stau in picioare ) vor fi luate in sfarsit in lucru. Sa te vedem atunci

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Palaz vrea să îl demită pe Tusac
Pagina a fost generata in 0.3073 secunde