Klaus Iohannis:

"Nu voi încerca niciodată să spun Guvernului ce să facă"

168
2

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a declarat, după investirea Guvernului Cioloș, la Palatul Victoria, că nu va încerca niciodată să spună Guvernului ce să facă sau să-i impună cum să facă, precizând că membrii Executivului vor găsi în el un partener.


"S-a speculat relația dumneavoastră cu mine. Eu vreau să vă spun câteva lucruri foarte clar: nu voi încerca niciodată să spun Guvernului ce să facă, nu voi încerca să impun Guvernului niciodată cum să facă. Aveți toată libertatea și toată răspunderea, dar în mine veți găsi oricând un partener. Eu vreau ca România să funcționeze bine, pentru asta e nevoie de un Guvern care funcționează bine și pentru asta este nevoie de comunicare", a spus Klaus Iohannis.


Șeful statului s-a declarat convins că se vor găsi cele mai bune căi de a colabora "pentru a rezolva multele probleme care abia așteaptă să vină cineva și să găsească soluții la ele".


Comentează știrea

Chitzac
21 noiembrie 2015
Bani sa iasa

Din moment ce ai " guvernul mieu" ,cum poti minti in halul asta ?...penal cu emonitate care esti !

sibnet
21 noiembrie 2015
Extra lucru la domiciliu

Cautam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time, circa 2-3 ore pe zi. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5656 secunde