Traian Băsescu, îndemn către Klaus Iohannis:

"Acționați urgent, căci altfel riscați aruncarea țării în anarhie"

253
Fostul președintele al României Traian Băsescu îi cere președintelui Klaus Iohannis să acționeze "urgent" și îl avertizează că altfel riscă, "prin indecizie" în actuala criză, să arunce țara în anarhie.

"Acționați urgent, căci altfel, sufletele celor uciși la Clubul Colectiv, ale celor care continuă să moară în spitale, ale supraviețuitorilor și ale milioanelor de oameni revoltați vă vor închide orice posibilitate de acțiune și riscați aruncarea țării în anarhie! Nu împingeți țara, prin indecizie, într-o criză greu de controlat din cauza unor acțiuni poate bine intenționate, dar neadaptate realității momentului! Iar dacă timpul vă permite, domnule președinte al României, priviți puțin și în jurul frontierelor! Nu există răgaz pentru jocuri de imagine, ci este vremea deciziilor. Domnule președinte al României, vă rog acționați repede!", a transmis Traian Băsescu.

Fostul șef de stat susține că nu are nimic cu președintele în funcție, dar îi pasă "enorm" de țară și de acest popor, motiv pentru care a și amintit câteva priorități.

"Desemnarea unui prim-ministru credibil, deja stabilit, Dacian Cioloș, Lege electorală cu 100 de senatori și 200 de deputați, Legea alegerilor locale să prevadă alegerea primarilor în două tururi, depolitizarea agențiilor centrale și teritoriale prin numirea pe criterii de competență a conducerilor acestora și înlocuirea Avocatului Poporului" sunt câteva dintre prioritățile menționate de fostul președinte Traian Băsescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Iohannis continuă consultările
Vineri, 06 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Tăriceanu, întâlnire cu Iohannis
Pagina a fost generata in 0.5699 secunde