Numărul de portofolii din viitorul guvern va fi egal între Alianța de centru-dreapta și cea de centru-stânga

163
Numărul de portofolii din viitorul guvern va fi egal între Alianța de centru-dreapta și cea de centru-stânga - 120720094222axm30161345665560-1353932512.jpg

Numărul de portofolii din viitorul guvern va fi egal între Alianța de centru-dreapta și cea de centru-stânga, a declarat luni premierul Victor Ponta, copreședinte al USL.


"UNPR face parte din Alianța de centru-stânga. Ceea ce pot să vă garantez este că numărul de portofolii între Alianța de centru-dreapta și Alianța de centru-stânga va fi egal. Cum și ce anume din portofolii se negociază în Alianța de Centru Dreapta este responsabilitatea domniilor lor, ce negociem în Alianța de Centru Stânga, este responsabilitatea noastră. Dar nu vorbim încă de pielea ursului din pădure", a declarat premierul, la finalul reuniunii conducerii USL.


Potrivit Agerpres, el a precizat că dacă în seara de 9 decembrie USL va obține majoritatea absolută a numărului de mandate în Parlament, conducerea Uniunii se vor prezenta la negocieri cu președintele României în actuala formulă.


"Iar eu, pentru a fi capabil pe 21 decembrie să vin cu Guvernul în Parlament, am început din aceasta perioadă să lucrez la cum îmi doresc eu sau cum văd eu structura guvernului. În momentul în care finalizez, prezint acest lucru colegilor din USL. Nu voi prezenta înainte de 9 decembrie, pentru că lucrurile trebuie făcute într-o anumită ordine", a afirmat copreședintele USL.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3151 secunde