NUP pentru consilierii din Mangalia, acuzați că au falsificat ștampila Primăriei

2347
Consilierul democrat-liberal Paul Foleanu a declarat că Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia a soluționat, recent, dosarul în care aleșii din Mangalia erau acuzați că au falsificat ștampila Primăriei Mangalia. Potrivit lui, instanța a decis neînceperea urmăririi penale (NUP) în cazul celor zece consilieri locali din Mangalia.
Foleanu a declarat că primarul Mihai Claudiu Tusac a făcut o reclamație împotriva consilierilor, acuzându-i că au falsificat ștampila Primăriei Mangalia și au folosit-o în ședințele extraordinare în care s-au întrunit pe parcursul anului trecut.
"La ședințele extraordinare, secretarul Primăriei nu venea deși noi îl chemam. Astfel, am fost nevoiți să încheiem noi procesele-verbale și să le transmitem secretarului pentru a le înainta prefectului județului Constanța. Însă după mai multe verificări la Prefectura Constanța, am constatat că secretarul nu transmitea hotărârile adoptate de noi. L-am notificat să ne predea ștampila pentru a ne putea desfășura activitatea, dar a refuzat", a explicat Foleanu. În aceste condiții, Foleanu a precizat că aleșii au comandat o nouă ștampilă de la un centru autorizat, acțiune legală, după cum au constatat și procurorii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2133 secunde