O nouă încercare la Medgidia. Se va alege viceprimarul?

250
O nouă încercare la Medgidia. Se va alege viceprimarul? - medgidiaalegereviceprimar-1467127964.jpg
Primarul Municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, i-a convocat, astăzi, de la ora 17.00, pe consilierii locali la o ședință extraordinară, pe ordinea de zi fiind trei proiecte de hotărâre. Mai exact, cei prezenți vor trebui să aleagă viceprimarul localității, după ce, zilele trecute, nu s-a reușit acest lucru. 


Practic, sâmbătă, atunci când s-a constituit noul Consiliu Local Municipal Medgidia, au fost făcute două propuneri pentru funcția de viceprimar. Cu toate acestea, nici Nicolae Păun, de la ALDE, și nici Arslan Ozgun, de la UDTTMR, nu au întrunit jumătate plus unu din voturile necesare pentru a deveni viceprimar. Tot astăzi, se vor constitui comisiile de specialitate din cadrul consiliului local. În plus, aleșii vor lua în discuție și proiectul ce vizează aprobarea modificării și completării HCL nr. 33/04.05.2016 privind prelungirea, în condițiile Legii nr. 303/2015, a termenului de valabilitate a Planului Urbanistic General și Regulamentului Local de Urbanism pentru Municipiul Medgidia, aprobate prin HCL nr. 13/2000. 


De asemenea, în cadrul întâl-nirii, consilierii locali vor discuta despre Dosarul nr. 3857/118/2016 aflat pe rolul Tribunalului Con-stanța, având ca obiect anulare HCL 21.04.2016 ca urmare a cererii promovate de reclamanta Asociația de Dezvoltare Inter-comunitară Dobrogea în contra-dictoriu cu Consiliul Local Medgidia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2374 secunde