Oaspeți de seamă din Vietnam, vizită de lucru la Prefectura Constanța

157
1
Oaspeți de seamă din Vietnam, vizită de lucru la Prefectura Constanța - oaspetideseamaprefecturavizitavi-1467127904.jpg
Prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu, împreună cu viceprimarul municipiului Constanța, Costin Răsăuțeanu, și vicepreședintele CJC, Daniel Learciu, a primit, zilele acestea, vizita ambasadorului Republicii Socialiste Vietnam în România, E.S. Tran Thanh Cong. 


Oaspeții vietnamezi s-au declarat încântați de oportunitățile pe care le oferă județul Constanța și și-au exprimat încrederea că între Republica Socialistă Vietnam și județul Constanța va exista o strânsă colaborare în domeniile comercial, educațional, turistic, social și cultural. La rândul lor, oficialii români i-au prezentat E.S. Tran Thanh Cong potențialul economic al județului Constanța și au lansat invitația ca orașul Constanța să se înfrățească cu unul dintre orașele vietnameze cu ieșire la mare.


Comentează știrea

costica
29 iunie 2016
opinie

Vrei sa castigi bani? Noi venim acum cu ceva nou si de viitor. Oferim contract care garanteaza plata rezultatelor. Activitate practica si profitabila pentru oricine. Te asteptam cat mai repede in echipa noastra! Cere chiar acum mai multe detalii, la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7696 secunde