Oameni de afaceri din Israel, interesați să investească la Mangalia

312
Oameni de afaceri din Israel, interesați să investească la Mangalia - cristianradu17-1375462099.jpg

Articole de la același autor

O delegație de oameni de afaceri din Israel va veni în Mangalia, în această toamnă, pentru a discuta cu reprezentanții administrației publice locale despre oportunitățile de investiții în zonă. 

Primarul Cristian Radu s-a întors, recent, din Israel unde a avut o întâlnire pe această temă, la invitația consulului României în Țara Sfântă, Aneta Badiu. Edilul s-a deplasat în orașul Karmiel, cu care Mangalia s-a înfrățit, în baza unei Hotărâri a Consiliului Local. 

Pe parcursul vizitei, Cristian Radu a purtat o serie de discuții cu mai mulți reprezentanți ai mediului de afaceri din zonă, care s-au interesat despre posibilitățile de a derula investiții în Mangalia și stațiunile turistice aferente. 

"Karmiel este un oraș cu 50.000 de locuitori, care înregistrează, anual, o creștere economică notabilă, datorită celor peste 100 de fabrici deschise acolo. În timpul șederii în localitate, chiar am vizitat trei dintre acestea, al căror obiect de activitate este producerea maselor plastice și prelucrarea  aluminiului. Totodată, am discutat cu foarte mulți români care trăiesc în diverse zone din Israel de peste 50 de ani. Dialogul cel mai fructuos

l-am avut însă cu mai mulți oameni de afaceri, care au foarte mulți clienți români. În urma întrevederii, aceștia și-au exprimat intenția să-și extindă afacerile la Mangalia", a subliniat primarul Cristian Radu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8539 secunde