Observatori "independenți" în secțiile de votare din Constanța. Cât de independenți sunt însă?

563
1
Observatori
Ieri vorbea pe scenă într-un eveniment electoral, politic, al unui candidat la Primăria Constanța, azi vrea să fie observator independent în secțiile de votare. Domnul Cosmin Bârzan, președintele Centrului pentru Resurse Civice, s-a întins mai mult decât îl ține plapuma ong-istă, derapând în curtea candidaților liberali. Simpatiile politice și implicarea sa într-o campanie electorală sunt elemente contradictorii cu statutul și scopurile organizației pe care o conduce la Constanța. Astfel, după ce a fost fotografiat, filmat pe scenă alături de liberalii constănțeni, având locul său în desfășurarea evenimentelor electorale cu sigla PNL, Bârzan vrea să se afișeze în secțiile de votare pe post de observator independent, să monitorizeze alegerile locale.

Ar trebui ca BEJ să se sesizeze și să nu permită acestui "ong-ist" liberal să îmbrace haina "observatorului independent". Nu o merită și nu ar fi corect față de celelalte partide!



Vă redăm în continuare comunicatul integral semnat de Cosmin Bârzan:


"Centrul pentru Resurse Civice monitorizează alegerile locale din 5 iunie 2016 cu peste 350 de observatori independenți în județele Constanța, Alba, Iasi, Giurgiu, Hunedoara și mun. Bucuresti.
Sesiunea de instruire a observatorilor are loc vineri, 3 iunie 2016, incepand cu ora 17.30, in sala Remus Opreanu a Consiliului Judetean Constanta. Pentru informatii suplimentare, contactati: Cosmin Barzan - președinte executiv.


Comentează știrea

costica
3 iunie 2016
opinie

CAUTAM URGENT COLABORATORI EXTREM DE SERIOSI PENTRU LUCRU LA DOMICILIU. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, circa 2-3 ore pe zi.Este un proiect de anvergură națională care vizează piața mondială a cărților în format digital,ca și piața națională a cărților în format tipărit. Oferim contract de comision si instruire pas cu pas, gratuita. Selectam oameni foarte seriosi !!! Schimbarea incepe cu tine !!! Vrei sa castigi precum cei din occident ? Acest proiect vizează piața Americană a cărților electronice și se poate lucra de ORIUNDE din țară și din străinătate. HOLLYWOODUL sa pregatit sa ne intampine cu bratele deschise !!! Suntem peste 9000 de oameni in proiect si te vrem pe tine alaturi de noi !!! VETI PRIMI SI O DOVADA A UNUI COMISION INCASAT. Pentru a primi mai multe detalii, trimite cuvântul PROIECT la una din adresele de email : pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3698 secunde