Olguța Vasilescu, replică acidă pentru Grindeanu: "Doar el credea că e pe viață în scaunul acela"

191
1
Olguța Vasilescu, replică acidă pentru Grindeanu:
Lia Olguța Vasilescu îi dă o replică ironică premierului Sorin Grindeanu: "Se pare că dintre toți membrii guvernului, numai premierul nu știa că semestrial se face o evaluare a implementării programului de guvernare".


"Se pare că dintre toți membrii guvernului, numai premierul nu știa că semestrial se face o evaluare a implementării programului de guvernare. Monitorizarea presei nu se mai face la guvern? Măcar de la tv ar fi aflat, din emisiunile în care a fost prezent Liviu Dragnea. Doar el credea că e pe viață în scaunul acela...", a comentat pe Facebook Lia Olguța Vasilescu.

"Am auzit când Olguța Vasilescu a spus că toată lumea știa că acest guvern e unul de tranziție. Nu am știut de acest lucru. M-a mirat, dar probabil ea era informată mai bine și știa că după 5 luni o să vină un raport de evaluare făcut de Vâlcov și ne va spune ce ne-a spus", a declarat la Guvern premierul.






Comentează știrea

STOIAN STANCIU
18 iunie 2017
OFERTA

In timp ce ei se cearta dumneavoastra ocupativa de lucruri serioase.OFERTA DE LUCRU ACASA PE CALCULATOR.Lucrati in limita timpului disponibil si beneficiati de castigori in finctie de realizari.Daca va hotarati trimiteti solicitare cat mai repede la email [email protected]

Pagina a fost generata in 0.5783 secunde