Final de mandat pentru Cabinetul Grindeanu. Toți miniștrii PSD și ALDE și-au dat DEMISIA. Social-democrații au votat în UNANIMITATE pentru retragerea sprijinului politic

1252
Final de mandat pentru Cabinetul Grindeanu. Toți miniștrii PSD și ALDE și-au dat DEMISIA. Social-democrații au votat în UNANIMITATE pentru retragerea sprijinului politic - soringrindeanuo9pxrv01bt-1497468665.jpg
PSD a votat retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu. De asemenea, toți miniștrii Cabinetului Grindeanu au demisionat, iar demisiile au fost depuse la Secretariatul General al Guvernului, urmând ca acestea să fie transmise la Palatul Cotroceni.


Retragerea sprijinului politic a fost votată în unanimitate.


Totodată, membrii CExN au votat tot în unanimitate pentru excluderea din PSD a celor care, posibil, la cererea lui Grindeanu, vor accepta să facă parte din Cabinetul lui.


Numărul total de voturi a fost în ambele cazuri de 68. De asemenea, joi va avea loc o nouă ședință a CExN al PSD pentru nominalizarea unui nou premier.


Printre altele, Dragnea a spus că Guvernul Grindeanu a fost un dezastru pentru că nu a reusit să pună în aplicare programul de guvernare.


În altă ordine de idei, Sorin Grindeanu i-a cerut lui Liviu Dragnea să-și dea demisia din funcția de președinte al PSD.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1056 secunde